Keltisch Zeezout

Keltisch Zeezout

Keltisch Zeezout

Je kiest best voor een compleet zout dat de mineralen in je lichaam aanvult in plaats van ontneemt. Keltisch zeezout is het natrium armste zout ter wereld. Dit komt doordat het zeewater dat afkomstig is van de Atlantische zeestroom een samenwerking aangaat met de zure kleibodem van de Keltische zoutmoerassen.

Bij deze Keltische methode wordt er geen metaal gebruikt zodat het zout in een natuurlijke staat blijft. Daarnaast wordt het zongedroogd en is daarmee met recht een zonproduct dat echt lichtkracht met zich meedraagt. Keltisch zeezout bevat 84 mineralen en spoorelementen. Een van de mineralen van dit zeezout is magnesium en dat verlaagt sterk de bloeddruk. Als we dus spreken over bloeddruk verhogend zout dan hebben we het over het standaard tafelzout zoals we die in de supermarkten aantreffen.

De zouten in de supermarkt zijn sterk bewerkt en bestaan slechts uit Natrium en Chloride. Omdat gezondheid belangrijk is gebruiken wij in Fogos het duurdere , lekkerdere en gezondere Keltische Zeezout.