Catering

ZEG NOOIT BARBEQUE TEGEN FOGOS CATERING. ONMOGELIJK DEZE TWEE MET ELKAAR TE VERGELIJKEN. HET IS EEN WARE BELEVING OP HOOG NIVEAU

Al meer dan 8 jaar verzorgen we met  succes grote Braziliaanse feesten en caterings voor bedrijven en particulieren, van bedrijfs-  tot huwelijksfeesten, alles is mogelijk en bespreekbaar.

De originaliteit van ons concept  gekoppeld aan een zeer aantrekkelijke  prijs-kwaliteitsverhouding wordt door onze klanten zeer gewaardeerd . De Braziliaanse sfeer en het overheerlijke Zuid-Amerikaanse vlees maken van Uw feest een onvergetelijke gebeurtenis.

 

Wij bieden verschillende menu’s aan maar alles draait rond onze Churrasco; verschillende heerlijke vlees- en vissoorten klaargemaakt boven houtskool.

Onze churrasqueira’s ( Braziliaanse BBQ toestellen )zijn uitgerust met een afzuiging en een dampkap waardoor we  ook in de winter onze Braziliaanse feesten kunnen organiseren. Wij kunnen met deze bbqtoestellen perfect binnen in een bedrijfshal of in een kantine werken.

 

Catering3Wij leveren steeds een zevental huisbereide salades en sauzen bij onze  BBQ, deze salades verschillen naargelang het seizoen maar hebben wel steeds een zuiders, exotisch tintje.

Fogos catering: Where happy People make happy people

 

Wilt U het feest helemaal compleet maken dan kan U bij ons ook  terecht voor Braziliaanse danseresjes en percussie.

Ambiance is verzekerd.  Deze ritmische, opzwepende muziek en dans is steeds een succes, voor jong en oud een absolute aanrader.

 

Een catering aanvragen…

Bekijk sfeerbeelden…